Een goede schoonmaker is fijn, maar dit gaat wel heel ver!

opleveringsschoonmaak
…kiest u voor opleveringsschoonmaak?
14 maart 2019
vloer laten glimmen
Zo laat je je vloer weer glimmen!
14 mei 2019

Een goede schoonmaker is fijn, maar dit gaat wel heel ver!

goede schoonmaker

Goede schoonmaker

Een goede schoonmaker dan willen we allemaal wel. Of we dit nu zelf doen of uitbesteden. Maar waar herkent u een goede schoonmaker eigenlijk aan? U ziet maar al te vaak dat er soms de kantjes vanaf gelopen worden als u een bedrijf inhuurt die komt schoonmaken. En dat is natuurlijk totaal niet de bedoeling. Maar het is ook weer niet de bedoeling dat het de andere kant opslaat, zoals in dit filmpje te zien is:

Want dat noemen we dan OCD (obsessive compulsive disorder) en dat betekent dat je angsten hebt en totaal niet goed kan omgaan met ook maar het kleinste vuiltje dat er is (of dat er lijkt te zijn). Maar waar herkent u een goede schoonmaker dan aan?

Goede schoonmaakmiddelen

Ten eerste is het belangrijk om erachter te komen welke schoonmaakmiddelen iemand gebruikt. Dit is nu eenmaal nodig om bijvoorbeeld een huis goed schoon te maken. Ziet het er allemaal professioneel uit? Dan is die schoonmaker al op de juiste weg om als goed bevonden te worden.

Geeft advies

Een goede schoonmaker geeft advies over hoe u oppervlaktes schoon moet maken. Of deze vraagt of u bepaalde middelen en doekjes in huis wilt halen zodat die persoon aan de slag kan. Ook kan het natuurlijk zijn dat u een professioneel schoonmaakbedrijf inhuurt, in dat geval hebben ze vaak zelf een schoonmaak uitrusting mee.

Neemt elk hoekje mee

Als u een professioneel bedrijf inhuurt dan neemt de schoonmaker werkelijk elk hoekje mee in de schoonmaak. Niks wordt overgeslagen! Heeft u graag ook dat de ramen gedaan worden? Bij Scharif Facilitaire Diensten is het geen probleem om dit voor u of uw bedrijf te doen namelijk. Zo is alles na een middag weer helemaal fris. En kunt u weer van het uitzicht genieten!

Voorzichtigheid gewenst

Als u een schoonmaakbedrijf over de vloer heeft, dan is het een noodzaak dat er voorzichtig met uw spullen wordt omgegaan. Als u een goede schoonmaker heeft, dan zal deze persoon of dit bedrijf daar heel goed op letten. Ze realiseren zich dat het uw eigendommen zijn en behandelen alles met zorg.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Dan is Scharif Facilitaire Diensten misschien wel iets voor u. Ze bieden ontzettend veel diensten aan waar u gebruik van kunt maken. Ramen lappen, opruimen in de bouw of reguliere schoonmaak van uw bedrijf. U roept en zij maken schoon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *