Glazenwasser

GlazenwasserBij Scharif Facilitaire Diensten is de professionele glazenwasser binnen ons bedrijf een van onze specialisten, die alle ramen en gevels van uw gebouw weer blinkend schoon kan krijgen. Voor onze professionele glas- en gevelbewassing zetten wij speciaal opgeleid personeel in. Zij komen op periodieke basis bij u langs om de ruiten, gevels en eventuele reclameborden van uw gebouw weer te laten blinken.

Uitstraling van uw gebouw

De uitstraling van uw gebouw is natuurlijk uw visitekaartje en laat bij de bezoekers direct een eerste indruk achter. Daarom is het van belang dat u de gevel en de ramen op regelmatige basis laat bijhouden. Zo maakt uw pand weer een frisse uitstraling. Wanneer u hier behoefte aan heeft, worden ook de verweerde gevels en de veel voorkomende overlast van spinrag aangepakt door onze glazenwassers tijdens de periodieke schoonmaakbeurt. Ook reclameborden kunnen wij voor u weer schoon en stralend krijgen.

Glazenwasser

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van onze glazenwasser, kunt u rekenen op professionele kwaliteit. Ons bedrijf ziet er dan ook op toe dat u ten alle tijden tevreden bent over het geleverde werk. De glazenwasser maakt gebruik van moderne technieken en werkt op een veilige manier.

Geen omkijken meer naar

Een van de grote voordelen wanneer u gebruik maakt van onze service, is dat u zelf nergens meer omkijken naar heeft. U bespreekt met ons simpelweg de frequentie waarop u de ramen en gevels schoongemaakt wilt hebben en welke onderdelen van uw pand daarbij gereinigd dienen te worden. Onze glazenwasser komt vervolgens op de afgesproken tijden bij u langs en gaat verder volledig zelfstandig te werk.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust eens contact met ons op, om alle mogelijkheden samen door te nemen. Wanneer u uw wensen pakket aan ons kenbaar maakt, kunt u vrijblijvend een op maat gemaakte offerte ontvangen.