Een goede schoonmaker is het halve werk

Hoe vaak moeten de ramen buiten worden gezeemd?
Hoe vaak moeten de ramen buiten gezeemd?
14 december 2018
tips schoon pand
Tips voor een schoon pand
14 februari 2019

Een goede schoonmaker is het halve werk

Een goede schoonmaker is het halve werk

Een goede schoonmaker is het halve werk

Wij regelen niet alleen een schoonmaker

Wij van Scharif Facilitaire Diensten bieden allerlei soorten schoonmaakwerk, wat met kwaliteit wordt uitgevoerd. Bijvoorbeeld het zemen van de ramen, bedrijfsschoonmaak, vloer- en tapijtreiniging en nog veel meer. Maar wist je dat er in ons dienstpakket ook andere opties beschikbaar zijn? Wij houden ons namelijk niet alleen maar bezig met schoonmaakwerk. Onze werkzaamheden houden ook in dat wij voor conciërges, koffiejuffrouwen en gastheren of gastvrouwen zorgen. De werkzaamheden van deze andere facilitaire diensten dan een schoonmaker worden hieronder verder beschreven.

Een koffiejuffrouw voor vergaderingen?

De taakomschrijving van een koffiejuffrouw vandaag de dag is erg duidelijk. Zij zet koffie en thee voor een bepaalde gelegenheid en doet dit in een thermoskan. Hierdoor blijven de koffie en thee warm voor zover dit nodig zou zijn. Ook bereidt zij verschillende hapjes. Deze hapjes bestaan vaak uit een assortiment van, cake koekjes en gebak. Vervolgens brengt zij deze vanuit de keuken of kantine naar de ruimte waar de gelegenheid plaatsvindt. Zij zet de koffie, thee en gebak neer op een tafel en ruimt na afloop op. Dit maakt het een perfecte functie voor het voorbereiden van vergaderingen.

Gastheer of gastvrouw nodig?

Wanneer je als bedrijf een evenement of feest organiseert is er een gastheer of gastvrouw nodig. Deze kan gasten ontvangen en eventuele presentaties houden. Ook zijn gastheren of –vrouwen erg goed in het op hun gemak stellen van gasten. Dit zorgt ervoor dat iedereen het leuk heeft tijdens een bedrijfsfeest. Tijdens beurzen of andere evenementen als open huizen, kan een gastheer of –vrouw de gasten extra informatie geven.

Wat doet een conciërge?

Een conciërge om het kort uit te leggen is eigenlijk een soort gebouwbeheerder. Een voorbeeld hiervan is een schoolconciërge. Deze houdt in de gaten wie het gebouw binnenkomt. Verder houdt deze zich met name bezig met administratieve werkzaamheden. Een andere vorm van een conciërge is de conciërge die bedrijven technisch ondersteunt, ofwel een klusjesman. Zo zie je maar weer, er is voor ieder wat wils!

Neem contact met ons op!

Lijken onze diensten passend bij jouw wensen? Heb je nou een koffiejuffrouw, gastheer, gastvrouw of conciërge nodig als bedrijf? Of wil je privé of zakelijk een goede schoonmaker inhuren? Dan kan dat bij Scharif Facilitaire Diensten! Hiervoor kun je zowel contact opnemen als een offerte aanvragen. Contact opnemen kan zowel telefonisch als per e-mail. Onze gegevens zijn te vinden onder het kopje ‘contact’ aan de rechterkant van de webpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *