Conciërge en gebouwbeheerder

Conciërge en gebouwbeheerder

Wij van Scharif Facilitaire Diensten kunnen voor u een vaste of regelmatig terugkerende conciërge of gebouwbeheerder bieden. Met deze dienst heeft u geen omkijken meer naar de vaste werkzaamheden in uw gebouw, maar ook incidentele klussen worden door deze beheerder opgemerkt en aangepakt.

De conciërge of gebouwbeheerder die door ons beschikbaar wordt gesteld is natuurlijk goed opgeleid en geschikt voor dit vak. Hij of zij gaat gemotiveerd aan het werk, is vriendelijk tegen de gebruikers of bezoekers van uw gebouw en kan als aanspreekpunt dienen, wanneer er ergens iets opgeruimd dient te worden of kapot is gegaan. Zo kan u een hoop werk, maar ook zorgen, uit handen worden genomen en kunt u ervan uitgaan dat uw gebouw in goede handen is.

De conciërge of gebouwbeheerder voert de periodieke schoonmaaktaken voor u uit, heeft oog voor details en is betrokken bij uw object en de gebruikers daarvan. U kunt ervoor kiezen om deze dienst voor langere tijd te laten uitvoeren of op regelmatig terugkerende basis.

Heeft u dus behoefte aan iemand die echt betrokken is bij de gang van zaken en voor u de klussen klaart waar u zelf geen tijd of zin in heeft? Neem dan eens contact met ons op om te zien wat we voor u kunnen betekenen. U kunt dan direct een vrijblijvende offerte aanvraag doen om te weten te komen wat dit in uw geval gaat kosten.

Heeft u vragen?
Bezig met versturen