Gastvrouw en gastheer

Bij Scharif Facilitaire Diensten doen wij meer dan enkel schoonmaken. Zo leveren wij bijvoorbeeld ook gastvrouwen en/of gastheren voor uw bijeenkomsten en evenementen. Hiermee kunnen wij u een hoop zorgen uit handen nemen en uw bezoekers een aangename ervaring bieden, wanneer ze uw bijeenkomst bezoeken.

De gastvrouwen en gastheren die wij leveren zijn allen goed opgeleid, representatief en gaan gemotiveerd voor u aan de slag. Zo kunnen ze uw gasten bij aankomst verwelkomen, de juiste weg wijzen of een korte uitleg geven wanneer er iets van hen verwacht wordt tijdens de bijeenkomst of op uw evenement. Alles precies zoals u dat in gedachten heeft.

Omdat wij altijd maatwerk leveren, nemen wij vooraf exact met u door wat er precies verwacht wordt van de gastvrouwen en/of -heren en op welke wijze ze uw bezoekers van dienst kunnen zijn en te woord kunnen staan. Hiermee ontzorgt u zichzelf en uw eigen personeel en kunt u zich die dag of dagen compleet focussen op waar u echt goed in bent en welke boodschap u met uw bijeenkomst wilt uitdragen.

Om te weten te komen wat onze gastvrouwen en gastheren voor u kunnen betekenen, kunt u contact met ons opnemen en de mogelijkheden met ons bespreken. Zo weet u direct waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Daarnaast is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Heeft u vragen?
Bezig met versturen