Gevel en glasbewassing

De specialiteit bij uitstek van Scharif facilitaire diensten is het schoonmaken van gevels en het weer streeploos laten blinken van de ramen. Voor de professionele glasbewassing hebben wij speciaal opgeleid personeel, dat op periodieke basis bij u langs kan komen om uw gebouw weer te laten stralen.

Vaak vertonen de gevels van een gebouw na enige tijd een verweerde indruk en ook de overlast van spinnen en hun spinrag, kunnen voor een verloederd aangezicht zorgen. Tijdens het periodieke bezoek van onze glazenwasser kunt u er daarom voor kiezen om direct de gevels mee te laten reinigen. Ook eventuele reclameborden die hieraan bevestigd zijn, kunnen daarbij schoongemaakt worden.

De uitstraling van uw pand is natuurlijk het visitekaartje van uw bedrijf. Bij een bezoek van bijvoorbeeld een klant, draagt dit uiteindelijk bij aan de complete indruk die uw bedrijf daarbij maakt. Door hier de nodige aandacht aan te besteden en ervoor te zorgen dat uw ramen en gevels blinkend schoon zijn, maakt het gehele plaatje natuurlijk een representatieve indruk.

Onze glazenwassers leveren kwaliteit en wij zien er dan ook op toe dat u altijd tevreden bent over het werk dat door ons geleverd wordt. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie.

Heeft u vragen?
Bezig met versturen