Incidentele schoonmaak en calamiteiten

Incidentele schoonmaak en calamiteiten

Wij van Scharif facilitaire diensten staan ten alle tijden voor u klaar, als u ons nodig hebt. Zo kan het voorkomen dat er bij calamiteiten snel en degelijk schoonmaakwerk vereist is. Deze werkzaamheden laten niet zomaar op zich wachten en kunnen vaak te zwaar zijn om zelf uit te voeren.

Daarom bieden wij onze spoedservice, waar de medewerkers van Scharif facilitaire diensten 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaarstaan om u te woord te staan en u te helpen waar nodig. Onze schoonmakers komen u bij calamiteiten direct uit de brand helpen, door de nodige schoonmaakwerkzaamheden met alle precisie en zorgvuldigheid voor u uit te voeren.

Wij werken met schoonmakers uit ons eigen vaste personeelsbestand, waarin enkel degelijk opgeleid en professioneel personeel in wordt opgenomen. Zo kunnen wij u de kwaliteit garanderen waar wij als bedrijf voor staan en bent u altijd verzekerd van een resultaat waar u tevreden mee kunt zijn.

Voor de incidentele schoonmaak, in wat voor situatie of op wat voor locatie dan ook, zijn wij als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf inzetbaar om de klus voor u te klaren en een schoon en opgeruimd eindresultaat achter te laten. Neem direct contact met ons op bij calamiteiten, zodat we u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.

Heeft u vragen?
Bezig met versturen