Keten- en bouwschoonmaak

Het schoonmaken van keten en bouwplaatsen is een vak apart, dat wij van Scharif facilitaire diensten volledig voor u uit handen kunnen nemen. Bij de oplevering van een gerenoveerd of nieuw gebouwd pand, komt er altijd nog het nodige kijken als het aankomt op het gebied van opruimen en schoonmaken. Pas als dat achter de rug is, wordt het resultaat van het werk echt zichtbaar en kunt u op een representatieve wijze uw project vertonen.

Wanneer onze mensen voor u op de bouwplaats aan de slag gaan, ruimen zij niet alleen het achtergebleven bouwafval op, maar storten ze zich bijvoorbeeld ook op het schoonmaken van de cementsluiers op wanden en vloeren of kranen en wasbakken. Ook de sporen van het bouwafval van en naar het entree, in de trappenhal en de portiek worden daarbij grondig onder handen genomen. Als onze schoonmakers op uw bouwplaats klaar zijn, is de boel spik en span en klaar voor de oplevering van de nieuwe ruimte. Ook het periodiek schoonhouden van de bouwkeet tijdens de werkzaamheden behoort tot de mogelijkheden.

Wij leveren voor het uitvoeren van deze specifieke werkzaamheden op de bouw professioneel en goed opgeleid personeel, dat voor u de complete schoonmaakklus verzorgd. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Heeft u vragen?
Bezig met versturen