Koffiejuffrouw

Wanneer u een bijeenkomst of een evenement organiseert of een hoop gasten in een keer ontvangt, wilt u natuurlijk al uw bezoekers een vers kopje koffie of thee aan kunnen bieden. Omdat u en uw personeel op zo’n moment waarschijnlijk genoeg andere dingen aan het hoofd hebben, is het fijn als u deze taak met een gerust hart volledig uit handen kan geven en hier zelf geen omkijken meer naar hebt.

Bij Scharif Facilitaire Diensten bieden wij u daarom de diensten aan van een ervaren en representatieve koffiejuffrouw, die de gasten op uw wenken kan bedienen. In goed overleg wordt van te voren doorgesproken op welke momenten en op welke wijze de koffiejuffrouw langs zal gaan om iedereen een kopje koffie of thee in te schenken. Wanneer de kopjes leeg zijn, loopt de koffiejuffrouw een ronde om al het servies weer op te halen en eventueel een tweede ronde te schenken.

Wij leveren altijd maatwerk en zo ook onze koffiejuffrouwen zijn dus voor diverse soorten bijeenkomsten inzetbaar. Om een goed beeld te krijgen bij wat de dienstverlening van onze koffiejuffrouw of koffiejuffrouwen voor u en uw bijeenkomst kan

betekenen, kunt u gerust contact met ons opnemen om uw situatie te bespreken. U heeft daarbij ook de mogelijkheid om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Heeft u vragen?
Bezig met versturen