Opleveringsschoonmaak

Wanneer u een ruimte heeft die volledig spik en span opgeleverd dient te worden voor een nieuwe huurder, koper of ander soort gebruiker, kunt u deze schoonmaakwerkzaamheden volledig aan ons overlaten. Of het nu gaat om het gebruiksklaar opleveren van een nieuwe woning, een bedrijfsruimte, een sportaccommodatie of een schoolgebouw; Scharif facilitaire diensten levert kwaliteit in schoonmaakwerk naar al uw tevredenheid.

Voor het schoon opleveren van uw ruimte, zetten wij professioneel personeel in uit ons eigen vaste personeelsbestand. Deze mensen zijn goed opgeleid en gaan gemotiveerd aan het werk, waardoor wij u ten alle tijden kunnen verzekeren van een schoon en representatief resultaat.

Onze kwaliteit wordt nog eens extra gewaarborgd door onze certificering volgens een ISO kwaliteitssysteem, opgesteld door het NCI. Hiervoor worden regelmatig controles uitgevoerd.

Onze dienstverlening kan u een hoop werk uit handen nemen na een verhuizing of verbouwing, maar ook na de bouw bij het opleveren van nieuwe gebouwen. Na onze grondige opleveringsschoonmaak, is uw ruimte volledig gebruiksklaar en geschikt voor een nieuwe gebruiker om hier een frisse start te kunnen maken.

Wij leveren altijd maatwerk, exact afgestemd op uw wensen en behoefte. Neem dus gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden met ons door te spreken.

Heeft u vragen?
Bezig met versturen