Portiek schoonmaak

Scharif facilitaire diensten is onder andere gespecialiseerd in het schoonmaken en schoonhouden van de portieken in appartementencomplexen, flatgebouwen en bedrijfsverzamelgebouwen. Op periodieke basis komen onze professionele schoonmakers langs om vervolgens in het gehele complex alle portieken weer fris en stralend achter te laten.

Een gebouw kan dan nog zo mooi zijn, maar zonder schone en frisse portieken kan het de waarde hiervan snel doen dalen. Deze periodieke schoonmaakwerkzaamheden zijn dus een must om een complex representatief voor de dag te doen komen. Wij nemen u met onze dienstverlening al het werk uit handen en leveren gegarandeerd kwaliteitswerk. Ons schoonmaakpersoneel is professioneel en goed opgeleid en gaat gemotiveerd voor u aan het werk. Zij zorgen er dan ook ten alle tijden voor dat zij niemand in de weg lopen of tot last zijn tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Scharif facilitaire diensten maakt enkel gebruik van de beste schoonmaakmiddelen voor professioneel gebruikt, die vervaardigd worden met extra respect

voor milieu en veiligheid. Zo draagt u met onze dienstverlening ook een steentje bij aan een beter milieu.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van portiekschoonmaak? Neem dan gerust eens contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Heeft u vragen?
Bezig met versturen