Vloer- en tapijtreiniging

Een schone vloer en een fris tapijt is natuurlijk een must voor de representatieve uitstraling van een schone werkvloer. Scharif Facilitaire Diensten is een uitblinker als het aankomt op het echt grondig en veilig reinigen van de vloeren en tapijten.

Wanneer u een duur tapijt of een speciaal soort vloer in uw gebouw heeft liggen, laat u natuurlijk niet zomaar iemand aan de slag gaan met chemische schoonmaakmiddelen op uw kostbare vloer. Dit dient met uiterste zorgvuldigheid en met kennis van de verschillende materialen gedaan te worden. Bij ons is uw vloer, hoe kostbaar deze ook is, in goede handen.

Onze speciaal opgeleide schoonmakers bezitten over de juiste kennis en de geschikte middelen om de zorgvuldige technieken voor het reinigen van uw vloer of tapijt op een veilige manier uit te voeren. Uw vloer is dan ook bij ons in goede handen.

Onze schoonmakers kunnen u zowel incidenteel als op periodieke basis van dienst zijn en komen langs wanneer dat u het beste uitkomt. Zo lopen zij niemand in de weg en zorgen ervoor dat zij u niet tot last zijn tijdens het uitvoeren van hun werk. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis op dit gebied, kunt u er dan ook op vertrouwen dat het werk naar alle tevredenheid wordt uitgevoerd.

Neem gerust eens contact op met ons, om uw speciale wensen en eisen wat betreft het reinigen van vloeren en tapijten met ons te bespreken. U kunt dan direct vrijblijvend een offerte aanvragen.

Heeft u vragen?
Bezig met versturen