Opleveringsschoonmaak

Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf voor bedrijfspanden

Uw bedrijfspand fungeert als een echt visitekaartje van uw organisatie of instelling. Het is dan ook van groot belang dat het gebouw er representatief uitziet. Daarnaast is het erg fijn als uw werknemers hun eigen werkplek netjes houden en eventuele rommel direct wordt opgeruimd. Voor een meer gedegen reiniging van uw pand is het echter goed om een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in te schakelen, zoals Scharif Facilitaire Diensten. Wij zijn inzetbaar voor verschillende schoonmaakdiensten, waaronder ook schoonmaak ten behoeve van een oplevering. Een bedrijfspand dat opgeleverd wordt moet er natuurlijk uitzien om door een ringetje te halen. Door gebruik te maken van onze ruime ervaring en kennis, met een opleveringsschoonmaak, kunt u erop vertrouwen dat een kraakhelder en blinkend resultaat wordt behaald.

Wanneer is het tijd voor een opleveringsschoonmaak?

Er zijn meerdere momenten waarop een professionele opleveringsschoonmaak de uitgelezen keuze is voor uw bedrijfspand. Een eerste moment voor dit type reiniging is de nieuwbouw. Als uw bedrijf binnenkort een nieuwbouwpand gaat betrekken spreekt het voor zich dat het verstandig is om een grote en volledige schoonmaak te laten verzorgen. De bouwvakkers hebben hun werk aan uw nieuwe pand prima gedaan, maar uiteraard laten ze hierbij altijd wel wat oneffenheden zitten. Scharif Facilitaire Diensten beschikt over de professionele schoonmaakmiddelen en –apparatuur om onder meer verfresten, kitresten, bouwstof en cementstof vakkundig te verwijderen. Ook wanneer uw pand net verbouwd is komt er dergelijk vuil bij kijken en is deze schoonmaakdienst ideaal. De schoonmaak kan ook worden ingezet wanneer u juist uw huidige pand gaat verlaten. Voor de nieuwe huurder of koper is het wel zo prettig als alle ruimtes netjes en gebruiksklaar door u worden achtergelaten.

Waaruit bestaat deze schoonmaakdienst?Opleveringsschoonmaak-Broom

Een schoonmaakdienst ten behoeve van een oplevering kan op iedere locatie plaatsvinden. Het maakt dus niet uit of u nu een grote kantoortuin, een showroom, een schoolgebouw of een sportkantine bestiert. Het ervaren en vakkundige team van Scharif Facilitaire Diensten staat klaar voor een grondige reiniging van uw pand. Naargelang uw wensen kan er worden gezorgd voor een kleinere of grotere eindreiniging. Veel van onze klanten kiezen voor in ieder geval een complete reiniging van de vloeren, de keuken en het sanitair. Uiteraard kunnen we ook de wanden meenemen in deze schoonmaakbeurt en desgewenst kunnen we tevens zorgen voor een volledige glazenwassersbehandeling. Op deze manier is uw bedrijfspand van top tot teen klaar voor gebruik. Heeft u nog verdere schoonmaakwensen dan kunt u deze altijd aan ons voorleggen. In overleg met u stellen we dan een optimaal plan van aanpak op.

Scharif Facilitaire Diensten: de professionals voor allround schoonmaakdiensten

Scharif Facilitaire Diensten is al sinds 1994 de professional bij uitstek op het gebied van allerhande schoonmaakdiensten. We zijn gespecialiseerd in bedrijfsschoonmaak en maken hierbij gebruik van de hoogste kwaliteit schoonmaakapparatuur en –middelen. Voor het waarborgen van onze kwaliteit werken we volgens de ISO 9001:2008 norm. Voor het inschakelen van onze diensten kunt u heel eenvoudig contact met ons opnemen per telefoon of via onze website. Hierbij kunt u exact aangeven om wat voor soort pand het gaat, hoe groot de te reinigen ruimte is en wat uw precieze schoonmaakwensen zijn. Vervolgens komt ons professionele personeel op het gewenste tijdstip bij u langs om de schoonmaak voor de oplevering te verzorgen. Vanzelfsprekend kunt u hierbij rekenen op kwaliteit en maatwerk waarmee u beslist tevreden zult zijn.