Over ons

Al sinds 1994 zijn wij gespecialiseerd in het schoonmaken van objecten

Een familiebedrijf: Van vader op zoon

Een regionaal opererend familiebedrijf met ruime ervaring in reguliere schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak. We maken onder meer schoon in kantoren, onderwijsinstellingen, woonvoorzieningen, winkelpanden, industrie en grote publieke ruimten in Utrecht en omgeving.

Vakkundig & professioneel

Alle schoonmaakwerkzaamheden worden bij Scharif Facilitaire Diensten uitgevoerd door eigen personeel. Wij kunnen daarom een schone en zorgvuldige afwerking van elk project waarborgen.

We werken met variabele werkuren en hebben een vast aanspreekpunt die u graag te woord staat. We beschikken over een spoedservice die 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar staat.

Scharif Facilitaire Diensten maakt gebruik van professionele middelen. Wij werken alleen met goed ingewerkt en gemotiveerd personeel en houden regelmatig interne controles. Tevens houden wij wekelijks evaluatiegesprekken met onze opdrachtgevers en is er altijd ruimte voor feedback.

Om onze kwaliteit te borgen, werken we met een kwaliteitssysteem dat is opgesteld volgens de ISO 9001:2008 norm. Dit systeem is gecertificeerd door het NCI, dat ook periodieke controles uitvoert om de kwaliteit van Scharif Facilitaire Diensten continu te toetsen.

Onze klanten

Onze klanten