Hoe vaak moeten de ramen buiten gezeemd?

Werken volgens de ISO norm
Werken volgens de ISO norm
14 november 2018
Een goede schoonmaker is het halve werk
Een goede schoonmaker is het halve werk
16 januari 2019

Hoe vaak moeten de ramen buiten gezeemd?

Hoe vaak moeten de ramen buiten worden gezeemd?

Hoe vaak moeten de ramen buiten gezeemd?

Binnen schoon betekent niet buiten schoon

De ramen van een gebouw moeten zowel van binnen als van buiten gezeemd worden. Dat deze van binnen schoon zijn betekent namelijk niet dat alle vuiltjes buiten ook weg zijn. Het is echter wel zo dat deze niet zo vaak gezeemd hoeven te worden. Er zijn meerdere redenen waarom je de ramen buiten door een schoonmaakbedrijf kunt laten zemen. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat het misschien hoog werk kan zijn. Of natuurlijk te veel werk wanneer het gaat om alle ruiten van een gebouw. Maar ook particulieren kunnen professionele glazenwassers inschakelen. Hieronder zal dit verder worden beschreven.

Niet in staat de ramen te zemen?

Wanneer je om de een of andere reden niet in staat bent tot ramenlappen, is het verstandig glazenwassers in te huren. Ouderen die zich niet zo goed meer kunnen bewegen, zouden deze hulp bijvoorbeeld goed kunnen gebruiken. Ook voor mensen met een handicap of botbreuk is dit een goede oplossing om de ruiten toch schoon te krijgen. Je hoeft zeker niet in deze categorie te vallen om glazenwassers in te willen huren. Ook bedrijven of eigenaren van flatgebouwen hoeven zeker niet te schromen om hulp te vragen van een schoonmaakbedrijf.

Veel werk of hoog werk? Geen probleem!

De belangrijkste redenen hiervoor zijn dat het vaak veel werk en hoog werk is. Je kunt het aan de ene kant dus niet alleen doen zonder daar veel tijd voor vrij te moeten maken. Daarnaast is het gevaarlijk vanwege de hoogte. Glazenwassers hebben hier ervaring mee en speciale apparatuur voor. Zo wordt dit niet alleen professioneel gedaan, maar ook veel veiliger. Bovendien is het financieel voordeliger om een schoonmaakbedrijf in te huren dan een interne glazenwasser. Zo zie je maar weer! Je kunt om verschillende redenen een schoonmaakbedrijf in te schakelen. Dit hoeft niet per se voor ramenlappen te zijn.

Schakel professionele glazenwassers in

Dus wanneer hoe vaak moeten de ramen buiten nou precies gezeemd worden? Vaak worden deze binnen eens in de week gezeemd. Buiten zou dit eens in de maand kunnen. Wanneer je graag alles grondig schoon wil hebben, kunnen de ruiten echter ook eens per week worden gezeemd. Lijken onze diensten passend bij jouw wensen? Neem dan contact op met Scharif Facilitaire Diensten. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Onze gegevens zijn te vinden onder het kopje ‘contact’ aan de rechterkant van de webpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *