Schoonmaak kantoren

Schoonmaak kantoren

Schoonmaak kantoren door Scharif Facilitaire Diensten

Bent u zich aan het oriënteren op schoonmaakbedrijven die de schoonmaak kantoren verrichten? De schoonmaak van uw kantoor kunt u met een gerust hart overlaten aan Scharif Facilitaire Diensten. Wij weten hoe belangrijk goede schoonmaak van kantoren is. Allereerst maakt u met een schoon kantoor een goede indruk op klanten en bezoekers. Ten tweede voelen uw medewerkers zich het beste in een frisse en hygiënische omgeving, wat een gunstige invloed heeft op de productiviteit en kwaliteit van de werkzaamheden die zij verrichten. Ten derde vergroot goede schoonmaak de levensduur van uw kantoorinterieur. Genoeg redenen dus om de schoonmaak van uw kantoor aan een professionele schoonmaakservice uit te besteden.

Scharif Facilitaire Diensten: sinds 1994 ervaring

Scharif Facilitaire Diensten is een allround schoonmaakbedrijf waar u zowel terecht kunt voor reguliere, incidentele als specialistische schoonmaakwerkzaamheden. Scharif Facilitaire Diensten is opgericht in 1994, een familiebedrijf dat opereert in de regio Utrecht. U vindt ons kantoorpand langs de A2 aan de Proostwetering 24P in Utrecht, dat zeer goed te bereiken is via de Zuilense ring. Scharif Facilitaire Diensten verzorgt de schoonmaak in kantoren, winkels, scholen, woonvoorzieningen, industrie en publieke ruimten in Utrecht en omgeving. We hebben een brede klantenkring en groeien nog steeds, dankzij de mond tot mond reclame van klanten.

Schoonmaak kantoren

Kantoorschoonmaak bij Scharif Facilitaire Diensten

Kantoorschoonmaak is een vak apart. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Bijvoorbeeld over de frequentie van de schoonmaakwerkzaamheden. Wanneer uw kantoor door vele medewerkers en klanten gebruikt wordt, is het aan te bevelen om uw kantoor dagelijks te laten schoonmaken. Als uw kantoor van kleinere omvang is, volstaat twee of drie keer per week. Ook hebben schoonmaak overdag en schoonmaak in de avonduren zo hun eigen voor- en nadelen. Wij beantwoorden uw vragen hierover en zoeken naar een oplossing die het beste bij uw onderneming past. Behalve voor interieurschoonmaak kunt u bij Scharif Facilitaire Diensten terecht voor het conserveren van vloeren, glasbewassing, gevelreiniging en graffitiverwijdering. Ook zijn wij klanten die een kantinemedewerker, gastvrouw/heer, conciërge of gebouwbeheerder zoeken, graag ter dienste.

Kwaliteit boven alles

Scharif Facilitaire Diensten streeft er naar de hoogst mogelijke kwaliteit schoonmaakdiensten te leveren. Wij werken met gemotiveerd eigen personeel dat goed is ingewerkt en vol toewijding bij u aan de slag gaat. Wij werken uitsluitend met professionele schoonmaakmiddelen van merken die veiligheid en milieu hoog in het vaandel hebben staan. We houden regelmatig interne controles om de kwaliteit van onze schoonmaakwerkzaamheden te waarborgen. We gebruiken daarbij een kwaliteitssysteem dat is opgesteld volgens de ISO 9001:2008 norm en dat is gecertificeerd door het NCI (Nederlands certificatie Instituut). Om de kwaliteit van de dienstverlening van Utrecht Schoonmaakgroep te toetsen, voert NCI periodieke controles uit.

Goed contact met klanten

Scharif Facilitaire Diensten hecht veel waarde aan goed klantcontact. Wij bieden schoonmaakdiensten op maat en voeren wekelijks evaluatiegesprekken met onze opdrachtgevers. Deze evaluatiegesprekken maken ons anders dan andere schoonmaakbedrijven. We vinden feedback van onze klanten erg belangrijk, want kunnen zo onze dienstverlening optimaliseren en aanpassen aan uw wensen. Wij staan altijd voor onze klanten klaar: u kunt Scharif Facilitaire Diensten 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken.