Schoonmaak offerte

Schoonmaak offerte

Waarom een offerte aanvragen

Een offerte is een schriftelijk aanbod van een overeenkomst. Een potentiële klant van een bedrijf vraagt deze zelf aan, waarna het bedrijf deze voor de klant opstelt. Offertes daarom eigenlijk een soort proeffactuur en omgekeerde aanbieding. Maar waarom zou je deze voor de schoonmaak moeten aanvragen? Het antwoord op deze vraag is simpel. Dit heeft veel voordelen voor instanties die een schoonmaakbedrijf willen inhuren. Zowel bedrijven als particulieren hebben hier veel baat bij. Hieronder zullen deze voordelen uitgebreid worden beschreven.

Duidelijkheid in uitgaven

Als eerste krijg je door middel van het doorgeven van de gewenste diensten inzicht krijgen in jouw uitgaven. Het is hierbij verstandiger om schriftelijke offertes aan te vragen dan telefonische offertes. Deze kun je namelijk gemakkelijk bewaren. Zo hoef je alleen te bekijken wat er precies op het formulier stond wanneer je dit toevallig vergeten bent.

Prijsvergelijkingen

Weet niet zeker of je wel of niet voor een bedrijf kiest wat schoonmaak betreft? Dan kan het aanvragen van een offerte in dit geval ook helpen. Zo kun je de prijzen en diensten vergelijken met die van anderen. Zijn de diensten die wij leveren bijvoorbeeld precies wat je zoekt? Dan raden wij aanvragen van een offerte zeker aan.

Schoonmaak offertes aanvragen

Op onze website kun je erg gemakkelijk een offerte aanvragen door op de groene button te klikken. Deze staat rechts bovenin het scherm en is getiteld ‘offerte’. Vervolgens vul je een aantal gegevens in, zoals de naam van de contactpersoon en het schoonmaakadres. Ook een telefoonnummer en e-mail adres zijn noodzakelijk. Als laatste dien je in te vullen welke dienst wij jou kunnen leveren en hoe vaak. Naast reguliere schoonmaak doen wij onder andere ook aan portiek-, opleverings- en incidentele schoonmaak. Bovendien bieden wij concierges, gastvrouwen of gastheren en zelfs een koffiejuffrouw voor bedrijven of vergaderingen. Wanneer je eventuele vragen hebt, kun je dit ook formuleren. Wij zullen deze vraag of vragen in de offerte beantwoorden.