Schoonmaakbedrijf

schoonmaakbedrijf

Schoonmaak: Met al meer dan 20 jaar ervaring op de teller is Scharif Facilitaire Diensten uitstekend bekend met de beste manieren om te zorgen voor keurig nette en brandschone ruimtes op vrijwel alle denkbare plaatsen in de wijde regio Utrecht. Dus of het nu gaat om scholen, winkels, industriepanden, kantoren, woningen of juist nog weer andere gebouwen, door de inzet van onze zeer gemotiveerde en ervaren medewerkers ziet iedere locatie er telkens weer prachtig uit.

Scharif Facilitaire Diensten: uw ideale partner voor een representatief bedrijf

Uw bedrijfspand, onderwijsinstelling of woning ziet er weer bijzonder representatief uit en is klaar om gasten, klanten, personeel of leerlingen te huisvesten in een prettig klimaat. Hygiënisch, schoon en veilig, zodat u zich nergens druk over hoeft te maken en in een fijne omgeving door kunt gaan met waar u mee bezig was.

Waarom kiezen voor Scharif Facilitaire Diensten?

Wanneer u op zoek gaat naar een goed schoonmaakbedrijf bij u in de buurt zal u vast overweldigd worden door het enorme aanbod dat er in de regio Utrecht te vinden is. Natuurlijk zijn er ontzettend veel opties, maar voor een optimaal resultaat met betrekking tot de schoonmaak binnen uw bedrijf of organisatie is het van groot belang om juist te kiezen voor een professioneel schoonmaakbedrijf met gedegen ervaring en goed personeel. Doet u dit immers niet, dan is het niet ondenkbaar dat de gewenste resultaten achterwege blijven.

Ontzorgen

Bij Scharif Facilitaire Diensten staan wij echter volledig voor u klaar om u compleet te ontzorgen. Of dit nu op het gebied van het schoonhouden van één pand of meerdere panden is. Bovendien staan wij garant voor een hoge kwaliteit van ons werk. Nieuw personeel wordt bij ons altijd goed ingewerkt. Wij nemen alleen de beste en meeste gemotiveerde werknemers aan. Vanzelfsprekend maken onze schoonmakers bij het reinigen van uw locatie enkel gebruik van degelijke en professionele schoonmaakmiddelen. Dit zodat een perfect eindresultaat ontstaat. Daarnaast zorgen we altijd voor goed contact met u als opdrachtgever. Zo kunt u er zeker van zijn dat u krijgt wat u van ons vraagt. Vragen en opmerking kunt u uiteraard altijd bij ons kwijt, waarna we er direct mee aan de slag gaan. Op deze manier hopen we voor een uitstekende en blijvende samenwerking met u te zorgen.

Gecertificeerd volgens ISO norm

Het is goed om te weten dat Scharif Facilitaire Diensten gebruik maakt van een kwaliteitssysteem dat volgens de ISO 9001:2008 norm is opgesteld. Dit kwaliteitssysteem is gecertificeerd door het NCI, dat tevens periodieke controles houdt waarmee onze kwaliteit getoetst en gewaarborgd wordt.

Waar vind ik Scharif Facilitaire Diensten?

Als u geïnteresseerd bent in wat Scharif Facilitaire Diensten voor uw situatie kan betekenen komen we graag met u in contact. Dat kan natuurlijk gewoon via de digitale weg. Als bedrijf zijn wij gevestigd aan de Proostwetering 24P te Utrecht. Gelegen langs de A2 en uitstekend bereikbaar via de Zuilense ring zijn wij de ideale partner voor bedrijven, scholen en andere organisaties in de wijde omgeving van Utrecht, dus zeker ook voor u.