Tapijt laten reinigen

Uw tapijt laten reinigen is zeer belangrijk!

Een tapijt verhoogt de sfeer en bepaalt de algehele uitstraling van uw onderneming. Een tapijt heeft voor een langdurige levensduur goed onderhoud nodig. Een regelmatig onderhoud kan de levensduur van uw tapijt aanzienlijk verlengen. Uw tapijt heeft dagelijks veel te verduren. Honderden tot duizenden voetstappen die het tapijt elke dag opnieuw belasten.

Uw tapijt heeft veel te verduren

Niet enkel in normale omstandigheden, maar ook als het buiten heeft geregend bijvoorbeeld. Modder en zand komen in aanraking met uw tapijt. Ook zaken als temperaturen hebben hun effect op uw tapijt. Bij warmte of juist kou slijt het tapijt sneller dan normaal. Uiteraard is het verstandig om uw tapijt regelmatig te reinigen. Elke dag stofzuigen is een belangrijk aspect bij het reinigen van uw tapijt. Zaken zoals zand, prullen, huismijt en larven worden zo op tijd verwijderd.

Tapijt laten reinigen

Ondanks het feit dat u zuinig omgaat met uw tapijt en het regelmatig stofzuigt, is het voor uw gapijt het beste om het tapijt te laten reinigen door een professioneel bedrijf dat hier uitgebreide ervaring in heeft. Stofzuigen is verwijderd slechts een deel van de dagelijkse zaken waarmee uw tapijt in aanraking komt. Als u uw tapijt van nu vergelijkt met toen u het kocht, zult u in veel gevallen constateren dat het ondanks goed onderhoud toch donkerder is geworden en wellicht wat vlekken heeft. Dit komt omdat zand en vuil zich ophoopt in de diepste regionen van de polen in uw tapijt. Een stofzuiger kan dit niet altijd in zijn volledigheid weghalen. Professionele reiniging houdt in dat uw tapijt zeer grondig wordt gereinigd.

Werkwijze

Allereerst zullen wij, voor we uw tapijt reinigen, uw tapijt inspecteren om vast te stellen met wat voor vervuiling we te maken hebben. Vervolgens passen we de juiste methodes van reinigen toe op uw situatie. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat we uw tapijt reinigen doormiddel van een klopmolen. Hierbij kloppen we zeer effectief alle zand en vuil volledig uit uw tapijt. Ook is het wekend van uw tapijt een optie, zodat al het vuil kan gaan loslaten. Ook kan behandeling met een borstelmachine worden toegepast. Zeker bij tapijten die hoge polen hebben wil dit goed werken. Uw tapijt laten reinigen maakt het niet alleen als nieuw, maar verlengd ook de levensduur.