Vieze geurtjes in het portiek? Zo kom je ervan af!

gastvrouw voor een zakelijk event
Gastvrouw voor een zakelijk event? Jazeker!
14 juni 2019

Vieze geurtjes in het portiek? Zo kom je ervan af!

vieze geurtjes in het portiek

Vieze geurtjes in het portiek

Heb je last van vieze geurtjes in het portiek of op een andere plek in huis? Dat kan erg vervelend en storend zijn! Het is nou niet bepaald fris om de hele tijd tussen vieze geurtjes te hangen met je neus. Al helemaal niet als dit op plekken is waar je vaak bent. Er zijn dan een aantal dingen die je kunt doen. Want je hoeft het niet te accepteren, er is altijd wel een oplossing!

Citroen

Heb je weleens citroen gebruikt om je interieur mee schoon te maken? Het is ook ideaal om vieze geurtjes in het portiek mee te verwijderen. Citroen ontvet, maar neutraliseert geuren ook. Dus als je de portiek schoonmaakt met een sopje, voeg dan vooral een paar schijven citroen toe aan het warme water. Zo heb je en de lekkere geur van je schoonmaakmiddel en die van de citroen.

Lavendel

Lavendel ruikt voor velen heerlijk! Het is dan ook een plant die veel gebruikt wordt om wat geur aan de omgeving te geven. Gedroogde lavendel stoppen veel mensen in een zakje en leggen deze dan in de kledingkast. Of ze hangen een bosje in de badkamer voor een frisse geur. Lavendel kun je ook gebruiken om vieze geurtjes in het portiek mee weg te krijgen. Je kunt er nadat je hebt geboend, een zakje lavendel ophangen. Zo blijft het langer fris!

Azijn

Deze klinkt misschien een beetje gek.. want azijn ruikt helemaal niet lekker! Het geeft van een scherpe geur af als je er met je neus boven hangt. We hebben het dan ook niet over schoonmaakazijn, maar azijn waarmee je kunt koken. Als je een bakje azijn neerlegt op een plek waar vieze geurtjes zijn, dan neutraliseert de azijn de geur die er hangt.

Spray

Veel mensen hebben wel ergens in huis een spray staan die ze met regelmaat gebruiken. Eentje op het toilet sowieso! Je kunt deze ook gebruiken om vieze geurtjes in het portiek te verwijderen. Echter is dat van korte duur. De spray blijft natuurlijk niet hangen in het portiek… Daarnaast is een spray niet ideaal voor alle geurtjes, want vaak maskeert het de geurtjes alleen. Of vermengd deze het met de vieze geurtjes in het portiek die er al zijn. Dan heb je dubbelop een vieze geur!

Kijk vooral even wat voor jouw portiek het beste zal werken. Het ligt er ook helemaal aan hoe vies het ruikt in het portiek. Mocht de geur niet te bestrijden zijn, neem dan contact op met een professional die je hierbij kan helpen. Bij Scharif Facilitaire Diensten ben je dan aan het juiste adres. Een grote of kleine schoonmaakklus, het team pakt alles grondig aan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *